Siemens ja Asitek allekirjoittivat Service Partner -sopimuksen

20.06.2012

Asitek on solminut Service Partner -sopimuksen Siemens Osakeyhtiön kanssa. Yritykset ovat tehneet yhteistyötä jo lähes 25 vuoden ajan. Vahvistuneella yhteistyöllä teollisuuden asiakkaita palvellaan entistä paremmin. Sopimuksella Siemens takaa tuotteilleen ammattimaiset ja laadukkaat ylläpitopalvelut.

Service Partner -sopimuksella yritykset varmistavat yhdessä tuotantoketjun kitkattoman toiminnan ja toimintaprosessien tehostumisen. Tarjottavat palvelut ovat räätälöitävissä asiakkaan omien tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi.

– Palveluyhteistyön tiivistäminen Asitekin kanssa on luonnollinen jatkumo pitkään kestäneelle partneruudelle. Jatkossa tarjoamme selvää lisäetua asiakkaillemme, joiden käytössä on molempien yritysten vahva osaaminen, Siemens Osakeyhtiön asiakkuuspäällikkö Tapio Järnfors sanoo.

Yhteistyötä asiakkaan eduksi

Asitekin pitkä kokemus teollisuuden prosesseista sekä asiakaslähtöinen toimintakulttuuri soveltuvat erinomaisesti uuteen Service Partner -yhteistyöhön.

– Hyvä palvelu on avainasemassa. Läheisellä yhteistyöllä varmistamme sen, että pystymme tarjoamaan asiakkaille heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivan ratkaisun ja tekniikan. Siten saamme asiakkaan investoinnille parhaan tuoton ja pidemmän elinkaaren, Asitek Oy:n toimitusjohtaja Rauno Mäkelä kertoo.

» Lue lisää

 

Ajankohtaista