Asitek toimittaa Meyer Turku Oy:n telakalle konsultointi- ja suunnittelupalveluita

03.06.2016

Meyer Oy luottaa Asitekin teknologiaosaamiseen. Asitek kartoittaa telakan terästuotanto-osaston investointihankkeelle sähkö- ja tietojärjestelmien nykytilaa, tekee investoinnin vaatimaa muutossuunnittelua ja määrittelyä sekä laatii uuden automaatiotason tietojärjestelmäkonseptin yhteistyössä tilaajan kanssa.
 
”Meillä on pitkä kokemus teollisuuden sähkö-, automaatio- ja tietojärjestelmien suunnittelusta. Olemme iloisia voidessamme tarjota paikallisia asiantuntijoitamme Meyerin tuotannon käyttöön terästuotannon investointiprojektissa”, Asitek Oy:n toimitusjohtaja Rauno Mäkelä sanoo.
 
Asitekin toimitukseen sisältyy konsultointi- ja asiantuntijapalveluja, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä MES- ja ERP-rajapinnan määrittelyä.

Meyer Turku Oy on erikoistunut erittäin monimutkaisten, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Yhdessä sisartelakoidensa, Papenburgissa sijaitsevan Meyer Werftin ja Rostockissa toimivan Neptun Werftin kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

 

Ajankohtaista