Asitek uudisti Orionin toimistorakennuksen sähköjärjestelmiä

25.01.2016

Asitek saneerasi lääketehdas Orionin vanhan toimistorakennuksen nykyaikaiseksi, muutosjoustavaksi ja energiatehokkaaksi neuvottelu- ja avotoimistotilaksi. Saneeraus toteutettiin olemassa olevan tuotantolaitoksen yhteydessä. Muutosala oli 3180 neliömetriä.
 
Asiakas sai merkittäviä parannuksia energiatehokkuudessa, laadussa ja kestävän kehityksen rakentamistavassa. Urakkaan toi lisähaastetta rakennukselle haettava BREEAM-sertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment’s Environmental Assessment Method) on vihreiden kiinteistöjen luokitusjärjestelmä, joka tarkastelee rakennuksen ympäristövaikutuksia.
 
Kohteen sisä-, ulko- ja julkisivuvalaistukseen toteutettiin älykkäät ja energiatehokkaat LED-valaisimet sekä Dali-valaistuksenohjausjärjestelmä (mm. valaistusvalvomo, RGB/DMX-ohjaus, kalenteriohjaus, tilanneohjaus sekä läsnäolo- ja päivänvalotunnistus).
 
Asitekin toimituskokonaisuus: sähkösuunnittelu; toteutussuunnittelu, urakka-asiakirjat sekä rakentamisenaikaiset ja käyttöönottovaiheen tehtävät.

 

Ajankohtaista