Luotettava yhteistyökumppani

Asitek Oy on Insta Automation Oy:n tytäryhtiö ja osa Insta Group -teknologiakonsernia. Insta Automation on Suomen johtava sähköautomaation ratkaisutoimittaja ja elinkaarikumppani.

Olemme luotettava yhteistyökumppani ja asiakassuhteemme ovat pitkiä. Toimimme läheisessä yhteistyössä sekä toimeksiantajiemme että järjestelmätoimittajiemme kanssa. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaiden tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut sekä esittelemään uusimmat käytettävissä olevat tekniikat. Tämä takaa asiakkaan investoinnille parhaan tuoton ja pidemmän elinkaaren.

Asitekin vahvuutena on reipas yrittämisen henki. Yrittäjyys ja avoin ilmapiiri heijastuvat tehokkuuteen: projekti etenee alkumäärittelystä suunnittelun kautta toimivaan, turvalliseen ja asiakasta tyydyttävään lopputulokseen.

Haluamme kehittää jatkuvasti toiminnan tehokkuutta asiakkaiden hyödyksi. Keinojamme ovat avoin ja kannustava työilmapiiri sekä töiden tulokseen perustuva suorituksen arviointi. Jokaisen projektin aikana ja käyttöönottovaiheessa suunnittelun kehitystä ohjaa ratkaisevasti asiakaspalaute, jonka tuloksia sovellamme tulevissa työkohteissa.

Tutustu palveluihimme »