Kestävää kilpailuetua luotettavilla ratkaisuilla

Asitekilla on yli 25 vuoden kokemus teollisuuden sähköistys- ja automatisointiprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä tehdastason tietojärjestelmistä. Palvelumme muodostavat kattavan kokonaisuuden yksittäisistä kohteista aina suuriin integroituihin järjestelmiin asti.

Palvelumme on henkilökohtaista, joustavaa ja asiantuntevaa. Ratkaisuissamme huomioimme aina seuraavat keskeiset näkökohdat:

Elinkaari. Toimittamillamme ratkaisuilla on pitkä elinkaari. Vahvistamme asiakkaidemme kilpailukykyä tarjoamalla innovatiivisia ratkaisuja, jotka kehittyvät tulevaisuuden vaatimusten mukaisesti.

Luotettavuus. Koko toimitusketjumme ja tilaajavastuuasiat ovat kunnossa. Käytämme luotettavien toimittajien ja valtamerkkien komponentteja. Aliurakoitsijamme ovat asiansa osaavia, vakiintuneita kotimaisia toimijoita. Varmistamme aina alihankkijan riittävät resurssit ja kohteeseen sopivan ammattitaidon. Laadimme projektiaikataulut realistisesti ja vastuullisesti, ja pidämme niistä kiinni.

Kustannustehokkuus. Ratkaisuissamme otamme huomioon sekä projektitoimituksen että projektin koko elinkaaren kustannukset. Sisäinen suunnitteluprosessimme on hiottu tehokkaaksi ja toimivaksi. Organisaatiomme on ketterä ja joustava.

Käytettävyys. Suunnittelemamme järjestelmät ja käyttöliittymät ovat käyttäjäystävällisiä. Ne on helppo omaksua, ja niitä voi laajentaa ja räätälöidä asiakkaiden toiveiden ja tuotannon tarpeiden mukaan.


» Yleisesite palveluistamme